He aha nā mea e mālama ai i ka wā e hoʻokomo ai i nā paʻi sila?

Hoʻopaʻa paʻahoʻohana ʻia e hoʻopiha i nā āpau ma waena o nā mea a hoʻokani i nā kuleana o ka wai ʻole, ka lepo lepo, ka hoʻohaʻahaʻa leo, a me ka mālama ʻana i ka wela.I ka hoʻokomo ʻana i nā ʻāpana sila, aia kekahi mau mea e makaʻala:

1. E hōʻoia i ka nui a me nā mea o kakaula hoʻopaʻa: Ma mua o ka hoʻokomoʻana i ke kaula hoʻopaʻa, ponoʻoe e koho i kahi kaula hoʻopaʻa kūpono e like me ka nui o ke āpau ma waena o nā mea a hōʻoia i ka mea o ka sila.

2. E hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili āpau: Ma mua o ka hoʻokomo ʻana i kakaula hoʻopaʻa, pono e hoʻomaʻemaʻeʻia kaʻili āpau e hōʻoia i kaʻole o ka lepo, ka lepo, ka momona, a me nā mea'ē aʻe e pili ana i ka hopena o ka sila.

nā kāʻei hoʻopaʻa

3. E ʻae i ka nui kūpono o ka hoʻoemi: Ke kau ʻana i kakaula hoʻopaʻa, pono ʻoe e ʻae i ka nui o ka hoʻopiʻi kūpono e hōʻoia i kakaula hoʻopaʻahiki ke hoʻopiha piha i ka hakahaka i ka wā e hoʻohana ai.

4. E hō'alo i ka ho'opi'i nui 'ana: I ka ho'okomo 'ana i kakaula hoʻopaʻa, e pale aku i ka hoʻopiʻi nui ʻana, inā ʻaʻole hiki ke kumu i kakaula hoʻopaʻae hoʻoheheʻe, wāwahi, a nalowale paha kona hopena sila.

5. E noʻonoʻo i ke kaʻina hoʻonohonoho: I ka hoʻokomo ʻana i ke kaula sealing, pono ʻoe e hoʻolohe i ke kaʻina hoʻonohonoho.E hoʻomaka mai kekahi ʻaoʻao a hoʻokomo mālie i kekahi ʻaoʻao e pale i nā āpau i waena.

6. E hoʻohana i nā mea hana pono: Ke kau ʻana i kakaula hoʻopaʻa, Pono ʻoe e hoʻohana i nā mea hana pono, e like me nā mea ʻoki, nā mea ʻoki, nā pū kelu, a me nā mea ʻē aʻe, e hoʻomaʻamaʻa i ka hoʻokomo ʻana a hōʻoia i ka hopena sealing.

7. E hoʻolohe i ka palekana: Ke kau ʻananā kāʻei hoʻopaʻa, ponoʻoe e hoʻolohe i ka palekana e pale i nāʻeha a iʻole nā ​​mea pōʻino palekana'ē aʻe.

I ka hōʻuluʻulu ʻana, i ka wā e hoʻokomo ai i ke kaula sealing, pono ʻoe e hoʻolohe e hōʻoia i ka nui a me nā mea o kakaula hoʻopaʻa, e hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili o ke āpau, e waiho i ka nui kūpono o ka hoʻopili ʻana, e pale i ka hoʻopiʻi nui ʻana, e hoʻolohe i ke kaʻina hoʻonohonoho, hoʻohana i nā mea hana kūpono a hoʻolohe i ka palekana.


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-30-2023